Sensible Soccer

Emlékszik valaki a 90-es évek focis játékára Amigáról vagy PC-ről, amely sokak szerint máig a legjobb focis játék? Sokak meglepetésére ez a játék ma is él és virul! Ma már játszható online az eredeti változat, és élőben is számos tornán lehet résztvenni köztük VB-n és magyar bajnokságon is.

Friss topikok

  • FLegby: Mindkét beszámoló király volt, ezek alapján mindezt átélni mégkirályabb lehetett :) Gratulálok mi... (2011.08.02. 12:43) Amiga SWOS World Championship 2011 (2. rész)
  • FLegby: Bazz Marin a csoportmeccsek alatt milyen gólkülönbséget csinált 14 találkozóval: 62 rúgott 4 kapot... (2011.08.01. 17:48) Tegnapi részletek
  • FLegby: Király összefoglaló! Nagy élmény lehetett, XBOX-on kontrollerrel vagy billentyűvel toltátok? Brom... (2011.08.01. 17:44) Sensi Days 1. nap
  • FLegby: Annyival cifrázhatnád hogy Brom hogyan végzett, mert az előző post alapján ő is kijutott a csoport... (2011.08.01. 14:13) VILÁGBAJNOK!
  • FLegby: ne akkor a mieink mikor és miként estek ki? (2011.07.31. 07:55) Negyeddöntőktől a döntőig (PC)

Felkészülés, Sensi Days 0. nap

2011.07.29. 20:08 | Hawkz | 1 komment

Reflektálnék röviden Dimetrodon előző írására.

Egyrészt köszi az ötletet és a megvalósítást, valamint (fontossági sorrend nélkül) az asztalt, a székeket, a billentyűzeteket, a lecsót, a sört, a bort, a 3 kilós kenyeret, Borit, Ilonát, a parfétortát, a muffint, az ágyat és a hálózsákot. Ha valamit kihagytam, akkor azokat is köszönöm. Ami viszont az imént leírtaknál is fontosabb, köszönöm srácok a jó társaságot és a kiváló estét! Jó volt megtapasztalni, hogy milyen is élőben játszani a játékot, de ennél is jobb volt a hangulat. Megállapítható, hogy az esemény megfelelő módon szolgálta a felkészülést az idei világbajnokságra.

Arra a világbajnokságra (hivatalos neve Sensi Days), amely holnap kezdődik Bulgáriában, s amelyen Bromberg és jómagam képviseljük a magyar színeket, a Magyar Sensible Soccer Szövetséget.

Egy éve meg sem fordult a fejemben, hogy valaha is részt fogok venni egy ilyen eseményen, ugyanis csak tavaly szeptemberben csatlakoztam ehhez a kiváló csapathoz, amely a másfél évtizedes múltra visszatekintő játék online és offline verzióját játszó játékosok csapata. Korábban tudomásom se volt róla, hogy ez a klasszikus játék a mai napig ekkora népszerűségnek örvend szerte a világon. Ezúton is köszönöm Dimetrodonnak, hogy „rámtalált” és „belerángatott” ebbe a kalandba.

Ma még dolgoztam/dolgoztunk, holnap viszont dél magasságában Bromberggel együtt már Várnában várjuk a PC-s világbajnokság sorsolását és az előttünk álló meccseket. Ezt a bejegyzést a budapesti szállodámból írom, reggel 5:10-kor repülünk Ferihegy 1-ről Burgaszba, majd onnan egy bolgár srác jóvoltából autóval utazunk tovább Várnába.

Elképzeléseim szerint minden nap fogok jelentkezni egy hosszabb poszttal, amiben leírom az aznap történt fontosabb eseményeket, érdekességeket, fotókkal színesítve.

A Magyar Sensible Soccer Szövetség tagjainak pedig azt üzenem, hogy legyenek tényleg nagyon büszkék arra, hogy ebbe a kicsi, de annál lelkesebb csapatba tartoznak, s bízom benne, hogy a jövő évi világbajnokságon még nagyobb létszámban tudjuk képviselni a szövetségünket!

Most lassan pihi van, reményeim szerint holnap este újra jelentkezek az első élményekkel Várnából!

A bejegyzés trackback címe:

https://sensiblesoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr233110496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FLegby · http://www.n6.hu 2011.07.30. 15:07:49

Gyerünk srácok, mindent bele!

Remélem mindketten meneteltek majd a KO stageben is 1-2 kört - legalább - :)
süti beállítások módosítása