Sensible Soccer

Emlékszik valaki a 90-es évek focis játékára Amigáról vagy PC-ről, amely sokak szerint máig a legjobb focis játék? Sokak meglepetésére ez a játék ma is él és virul! Ma már játszható online az eredeti változat, és élőben is számos tornán lehet résztvenni köztük VB-n és magyar bajnokságon is.

Friss topikok

  • FLegby: Mindkét beszámoló király volt, ezek alapján mindezt átélni mégkirályabb lehetett :) Gratulálok mi... (2011.08.02. 12:43) Amiga SWOS World Championship 2011 (2. rész)
  • FLegby: Bazz Marin a csoportmeccsek alatt milyen gólkülönbséget csinált 14 találkozóval: 62 rúgott 4 kapot... (2011.08.01. 17:48) Tegnapi részletek
  • FLegby: Király összefoglaló! Nagy élmény lehetett, XBOX-on kontrollerrel vagy billentyűvel toltátok? Brom... (2011.08.01. 17:44) Sensi Days 1. nap
  • FLegby: Annyival cifrázhatnád hogy Brom hogyan végzett, mert az előző post alapján ő is kijutott a csoport... (2011.08.01. 14:13) VILÁGBAJNOK!
  • FLegby: ne akkor a mieink mikor és miként estek ki? (2011.07.31. 07:55) Negyeddöntőktől a döntőig (PC)

Részletek

2011.08.01. 14:17 | dimetrodon | Szólj hozzá!

Este világbajnoki poszt várható! Addig, amit telefonon gyorsan megtudtam:

(Sajnos a szombat esti éjjel 3ig tartó virrrassztás után most nem volt módom figyelni az eseményeket, nem volt közvetítés, semmi. Aztán pedig de. nem volt elérhető. De, amikor láttam, hogy Bromberg 3:48-kor hívott, akkor sejtettem, hogy valami nagy hír van kilátásban!)

Hawkz többször is vert helyzetből állt föl (nem sorolom föl a dolgokat, este majd ő írja), a 8 között majdnem elvérzett. Bobbie-t lemosta az elődöntőben, de a döntő is érdekesen alakult 1-0 után Lobo 4-et vágott neki, de még 4-2-re szépített. A második meccsen aztán nem volt pardon! 4-0 lett a vége. Majd leírja, hogy a cím mellé még milyen sok szép dolgot kaptt, köztük a legjobb újoncnak járó speciális díjat...

Fontos elmondani, hogy Bromberg is remekül szerepelt, ez más a csoportbeli eredményein látszik, de 8 közé jutott ő is, az eredeti elvárásokhoz képest jelentős sikert elérve. Ezen kívül egész biztos rengeteget számított a támogatása szurkolása, amelyhez a német srácok is csatlakoztak egy idő után!

Remélem hamarosan írják a beszámolót, amit én telefonban már részben hallottam. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sensiblesoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr633117014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása