Sensible Soccer

Emlékszik valaki a 90-es évek focis játékára Amigáról vagy PC-ről, amely sokak szerint máig a legjobb focis játék? Sokak meglepetésére ez a játék ma is él és virul! Ma már játszható online az eredeti változat, és élőben is számos tornán lehet résztvenni köztük VB-n és magyar bajnokságon is.

Friss topikok

  • FLegby: Mindkét beszámoló király volt, ezek alapján mindezt átélni mégkirályabb lehetett :) Gratulálok mi... (2011.08.02. 12:43) Amiga SWOS World Championship 2011 (2. rész)
  • FLegby: Bazz Marin a csoportmeccsek alatt milyen gólkülönbséget csinált 14 találkozóval: 62 rúgott 4 kapot... (2011.08.01. 17:48) Tegnapi részletek
  • FLegby: Király összefoglaló! Nagy élmény lehetett, XBOX-on kontrollerrel vagy billentyűvel toltátok? Brom... (2011.08.01. 17:44) Sensi Days 1. nap
  • FLegby: Annyival cifrázhatnád hogy Brom hogyan végzett, mert az előző post alapján ő is kijutott a csoport... (2011.08.01. 14:13) VILÁGBAJNOK!
  • FLegby: ne akkor a mieink mikor és miként estek ki? (2011.07.31. 07:55) Negyeddöntőktől a döntőig (PC)

Albertfalva Kupa – VB-felkészülési torna

2011.07.29. 14:40 | dimetrodon | 1 komment

Múlt pénteken kellemes esti sörözésre, pontosabban felkészülési tornára került sor Budapesten. Az apropó az volt, hogy indul Várnába a küldöttség, Bromberg és Hawkz képvisel minket a VB-n. A legfontosabb a hangulat és a barátság volt, és ez az, amely a személyes találkozást („offline” játékot) mindig is a netes összecsapások fölé helyezi, cserébe ezt sokkal nehezebb összehozni. Ezúttal jómagam vállaltam a szervezést, köszönhetően családom rugalmasságának. A Sensi Days is elég apropó lett volna, de még inkább az adta a motivációt a szervezésre, hogy kimelegedően kimelkedően tehetséges magyar játékosunknak, Hawkznak, még sosem volt lehetősége élőben játszani (Bromberg legalább régebben egy barátjával és a tavalyi bajnokságon már kipróbálhatta ezt az alapvető játékformát, de Hawkz csak a gép ellen, majd online edződhetett). Mint szervező nem szeretném én dicsérni az eseményt, de az biztos, hogy én remekül éreztem magam. Barátságos tornák mellett PC-n és Amigán is egy mini-tornán csaptunk össze, és a sorrend igazolta, hogy a szakágak nem annyira különböznek, mert a dobogó összeállítása mindkétszer azonos volt:
  I. Hawkz
 II. Bromberg
III. FLegby

(Azaz nagy örömmel láthattuk, hogy valóban a legerősebbek utaznak Bulgáriába.) A vert mezőnyt vegyes sorrendben Davkas, Dinnye és Dimetrodon alkották. Nagy sikert várunk el a Sensi Days-en, és jó lenne sok ilyen kis torna!

A bejegyzés trackback címe:

https://sensiblesoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr643109784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dimetrodon 2011.07.30. 11:22:45

Mivel még nem tudom kezelni a felületet, így kimoderáltam véletlenül Hawkz kommentjét, amelyben - jogosan - arra kérdezett, hogy a "kimelegedően tehetséges" az vajon pozitív vagy negatív kritika. :D

Álljon itt a válaszom azért:
Lelkileg nagyon megviselhet egy játékost, ha ellenfele "kiemelkedően tehetséges.
Ajánlott videó: www.youtube.com/watch?v=VGbOhww66Kk
süti beállítások módosítása